Nejnovější recenze ze sekce Pláštěnky
Šikovné do deště.
- Pěkné barvy
- Plní svůj účel
- Smrdí
Pláštěnka je opravdu krásná, hezky sedí. Co mě ale nemile překvapilo, je zápach z výroby. Doufám, že po pár deštích se to zlepší...
- Skvělé líbivé motivy
- pevnost pláštěnky ( není to jen kus igelitu )
- cvočky na zapínání jdou do sebe pěkně zacvaknout
- reflexní pásky
- dvě kapsy
- řekla bych, že je trochu kratší kapuce, pokud pláštěnku dáte na slabou bundu, tak po nasazení kapuce vám kapuce nesahá ani nad čelo, čtvrtka čepice bohužel mokrá :( ) možná to bude tím, že je tam stahovací gumička a ta udělá, že když dítěti dáte čepici ( což je normální v tomto počasí) bude mít prostě čtvrtku čepice mokrou :( je prostě moc krátká no :(
- Velmi dobře sedí velikost včetně kapuci
- Pevný materiál
- Větrání
Syn naprosto spokojený, kapuca nepadá do očí, materiál je pevnější než u jiných pláštěnek, díky větracím dírrkám v podpaží se tolik nezpotí
Moc pěkná kvalitní pláštěnka. Pevné spoje. Příjemná na omak, není to ten tvrdý nepříjemný plast.
Všem moc DOPORUČUJI.
kvalitní pevná pláštěnka
- Normální pláštěnka
Poměrně veliká pláštěnka i při správně zvolené výšce postavy. Ve větru pěkně na člověku vlaje. Jinak funkci pláštěnky samozřejmě splňuje. Materiál a zpracování je v pořádku.
- Cvoky na sepnutí moc nevydrží
- pejskovi bude sloužit
spokojenost
Skvělé
Skvělé
- hezký design
- pláštěnka je tenká, kvalita asi odpovídá ceně
- nikde jsem nenašla, na jak velké/vysoké dítě je pláštěnka vhodná, takže syn o výšce cca 107 cm ji má ke kotníkům -> čili pro děti od velikosti 110/116 výše
Ještě jsem nezkoušel
rychlé dodání zboží
Krásné zboží
- Úzká a delší
Vše v pořádku.
- Není nepromokavé
- NIC!
- NENÍ NEPROKAVÁ!
Zhruba po 20ti minutách jízdy v dešti začne prosakovat voda do oblasti rozkroku. dle mého názoru zatéká špatně podlepenými švy. Po hodině jízdy v dešti již máte kalhoty včetně spodního prádla jako kdyby jste si nestihli zastavit na záchod... takže tento produkt vřele nedoporučuji!!! "Promok" jsem si pořídil na výlet do Alp, kde jsem ho použil 3x a pokaždé jsem byl po jeho sundání promočený na kost. takže děkuji značne OXFORD a doporučuji ji produkt přejmenovat na reflexní kombinéza, nikoli nepromokavá