Nejnovější recenze ze sekce Pláštěnky
- moc hezká pláštěnka
Výrobek je krásný. Barva sytá. Druky na bocích. Oceňuji kapsičku na pláštěnku do které se složí a nezabírá v batohu mnoho místa. Materiál je ale poměrně tenký až jakoby pružný a obávám se že po 1 nebo pár použitích se švy natrhnou.
Materiál pevný, pláštěnka dostatečně dlouhá
- Celková spokojenost
- Celková spokojenost
- Prostě nepromokavé pončo.
- Na udělání přístřešku nemá žádné úchyty.
Do deště se určitě hodí. V popisu je psána možnost nouzového přístřeší a to mě zlákalo ke koupi. Jenže pončo postrádá jakoukoliv možnost úchytu či průvleku. Do deště mohu doporučit, nicméně na občasný nouzový přístřešek naprosto nevhodné pončo.
Velice povedené poncho s možností variabilního použití.Toto poncho vám poslouží ne jen jako ochrana před deštěm,ale lze z něj postavit i improvizovaný přístřešek.Samozdřejmě vzhledem k velikostti rozměrů nemůžeme očekávat nic extra velkého,ale v nouzi bych jej určitě využil a byl za něj vděčný.Schováte se pod něj i s malím batohem-30-40l.Já osobně dal na Krakenovu radu a pořídil o velikost větší,tudíž delší a při dešti (při chůzy)mi voda nestéká do bot.Jeho předností je i jeho váha,ikdyž je o něco málo těžší nežli verze UL(ultralite)přesto je lehčí nežli má předešlá poncha která nebyla zdaleka tak variabilní,ani úplně neplnila svou funkci když jsem byl od kolen dolů promočený jako hastrman a nést batoh pod nimi= nahozen až po lopatky(po zadek určitě)Za mne s čistým svědomím mohu doporučit.
- žádná
žadný je zima
- Pidi balení
Opravdu tam pláštěnka je, ale spíš pro menší postavu. Poskládat ju zpět je naročnější
- pláštěnky z tohoto obchodu synovi sedí dokonale
- kvalitně provedeno
- robustnější provedení, jen tak se nepotrhá
- na okraji přední a zadní strany je textilní pásek s přezkou, kterou sepnete mezi nohami (volně) a při velkém větru se pončo nezvedá
Slabá, určitě nebude mít dlouhou výdrž, ale vyhovuje a s tím vědomím jsem si ji kupovala.
Vypadá dobře, uvidíme v praxi.
- dobré
Je funkční a vnučce se líbí.
dobrý materiál, zakoupeno podruhé ve větší velikosti
- pecka
Super věc, jsem spokojen.
- Líbí se.